Oddaljena pomoč

Oddaljena računalniška pomoč uporabnikom

Kaj je oddaljena pomoč?

Oddaljena pomoč pomeni, da računalniškemu serviserju ni potrebno biti fizično za vašim računalnikom. Popravila lahko izvedemo kar iz naše pisarne! Pogoj je le delujoča povezava na internet.

Prednosti oddaljene pomoči

Ker serviserju ni potrebno priti do vaše lokacije, prihranite na potnih stroških in tudi odzivnost je hitrejša, saj je potrebno samo nekaj klikov in že popravljamo vaš računalnik.

Varnost oddaljene pomoči

Vsi podatki, ki potekajo med vašim in našim računalnikom, so šifrirani. Prav tako pa v vaš računalnik ne more vstopiti noben drug razen nas, pa še to le, če ste vi navzoči za računalnikom, saj je potrebno potrditi povezavo v vaš računalnik.

Katere računalniške storitve lahko opravimo?

Preko oddaljene pomoči lahko opravimo kar nekaj servisnih storitev. Na vaš računalnik lahko namestimo novo programsko opremo, gonilnike (če je naprava že priključena na računalnik), certifikate (za e-banko, e-davke,...), posodobimo programsko opremo in še veliko drugih storitev.


Kaj morate storiti, da se lahko povežemo v vaš računalnik?

  1. Najprej nas pokličite na 040 167 777.
  2. Sporočili nam boste vaše podatke in opisali problem. Če je rešitev možna preko oddaljenega dostopa, vam bomo dali povezavo (link), iz katere boste prenesli na svoj računalnik program, potreben za vzpostavitev povezave. V primeru, da vam bo to delalo težave, vas bomo vodili skozi celoten postopek.
  3. Ko se programska oprema prenese, jo odprete in kliknete poveži.
  4. Povezava med vašim in našim računalnikom se vzpostavi in tehnik že lahko prične z delom.
  5. Po končanem delu se serviser odjavi iz vašega računalnika in program se onemogoči. Po odjavi iz vašega računalnika se ne moremo več povezati vanj, brez vašega klika na 'poveži'.

Je lahko še bolj enostavno?
Pokličite nas na 040 167 777 ali pa nam pišite na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it in se dogovorite za servis vašega računalnika.


 


Design by Pixelsparadise